Buurmeisje pijpt voorzichtig neuken

buurmeisje pijpt voorzichtig neuken

Met een kleine camera op zak beginnen ze aan hun avontuur in het wilde woud en zien we al snel twee stijve lullen in beeld. Ze likt en sabbelt aan ze maar wil maar één ding, twee sp. Ze laat de grote lul haar mond en kut neuken pijpt hem en laat als hij klaar komt haar gezicht vol sperma spuiten. Nadat de geile buurvrouw zijn grote lul heeft gepijpt, word ze in meerdere standjes geneukt en spuit hij de sperma op haar gezicht.

Zijn grote lul spuit de sperma op het gezicht van zijn geile buurvrouw. Niet een maar twee grote neger lullen neuken het meisje vaginaal en anal, nadat ze ze heeft gepijpt.

Audrey Hollander pijpt twee lullen tegelijk, ook laat ze haar mond kut en anus hard neuken en haar gezicht vol sperma spuiten. De vriendinnen pijpen de lullen van de automonteurs en laten hun kaal geschoren kutje hard en diep neuken, ook laten ze hun gezicht vol sperma spuiten als de mannen klaar komen.

Voor het maken van haar auto laten zij en haar vriendin zich neuken. Op sex auditie laat de milf zich neuken, pijpt de grote lul en laat haar gezicht vol sperma spuiten. Pijpen en beffen in standje 69, haar natte kut neuken en haar geile gezicht vol sperma spuiten als hij klaar komt. Langzaam kleed hij haar uit en laat zijn grote lul pijpen, likt haar kale kutje en neukt haar tot hij haar gezicht vol sperma spuit.

Zijn stijve lul pijpen, zijn grote ballen zuigen en hard geneukt worden tot hij zijn lading sperma vol in mijn gezicht spuit hmmm. Een harde neuk beurt en haar gezicht vol sperma hmmm. Kijk hoe zijn stijve lul gepijpt en afgetrokken word tot hij klaar komt en de sperma op de twee gezichten spuit.

Kijk hoe zijn stijve lul sperma in de twee gezichten spuit. We raakten wat aan de praat en ik vroeg haar hoelang ze al in Nederland woonde omdat ze perfect Nederlands sprak. Ik ben in Nederland geboren en ben al 18 jaar, zei ze, ik studeer op de Tilburgse universiteit. Zo, zei ik, ik had niet verwacht dat je al zo oud was.

Nee, antwoord ik, door ziekte ben ik al anderhalf jaar thuis. We spraken over van alles en nog wat en plotseling zei ze: Dat zou kunnen, zei ik, af en toe doe ik wat klusjes. Het schoot me toen opeens binnen dat ik afgelopen weekend bij de studente achter ons geweest was en dat ik haar geneukt had. Ik kreeg een ontzettend rood hoofd en schaamde me een beetje. Nou, zei Berna, je hoeft niet rood te worden, als je ervan genoten hebt is het toch goed.

Toen moest ik lachen en zei: Berna schrok hier wel een beetje van en zei toen: Verrast als ik was zei ik toen: Ze lachte een beetje verlegen en zei toen: Maar, zei ze, dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar doe. Je hebt in ieder geval een prachtig gezicht met mooie lange zwarte haren en een goed figuur.

Plotseling stond ze op en draaide langzaam rond. Vind je me echt mooi? Ja, bevestigde ik en voorzichtig zei ik: Berna bloosde een beetje en zei: Ik kreeg nu het gevoel dat Berna me een beetje aan het uitdagen was. Nou, zei ik, mijn vriendin heeft ook een paar mooie borsten die kan ik met die van jou vergelijken.

Berna had een droge mond en nam toen zwoel een slokje cola. Nu was het tijd dacht ik en stond op en liep op haar af en pakte haar handen vast en trok haar uit de stoel omhoog. Daar stond ze dan heel dicht voor mij een mooi gevormde meid met een lief gezichtje. Langzaam liet ik mijn handen via haar heupen naar haar borsten gaan en omvatte die met mijn handen.

Ze zei niets en duwde mijn handen ook niet weg dus er was hoop voor me. Zachtjes begon ik haar borsten te masseren en ik zag dat ze dit wel prettig vond. Ik liet haar nu los en bekeek Berna nog eens goed ze had een strak wit truitje aan met daaroverheen een fel paars hemdje, Het deed haar bovenlichaam goed uitkomen. Ik pakte haar heupen weer beet en wilde haar hemdje omhoog doen, Stop zei ze niet hier anders zien andere mensen ons nu ook.

Ze pakte mijn hand beet en nam me mee richting de gang kom zei ze neem me mee naar jullie slaapkamer. Nu ging ik haar voor de trap op en liep naar onze slaapkamer. Oh, zei ze, ik slaap ook op de voorkamer in ons huis. Galant als ik ben opende ik de deur en liet Berna de kamer binnen. Ooh wat een mooi groot bed, zei ze. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik pakte haar van achteren beet en drukte me tegen haar aan.

Zachtjes begon ik haar nek te kussen en liet mijn handen naar de rand van haar hemdje gaan. Nu kwam er geen verweer maar medewerking en ik trok het hemdje over haar hoofd uit en legde het op het nachtkastje. Nu zag ik door haar truitje een fel paars behaatje, Dit wond me op en meteen trok ik haar truitje omhoog. Ik pakte haar bij haar ontblote armen en fluisterde in haar oor dat ze een erg sexy meid was die me ontzettend opwond. Nu trok ze zelf haar witte truitje uit en draaide zich om en trok ook mijn bloes uit.

Zo, zei ze, nu staan we weer gelijk. Snel greep ik haar vast en begon haar te kussen en Berna beantwoordde dit met haar tongetje, En we begonnen heerlijk te tongzoenen. Opeens voelde ik haar hand op mijn broek en bevoelde ze mijn penis. Hij is hard, zei ze. Ja, vind je dat gek, zei ik tegen haar, ik ben zo opgewonden en super geil geworden door jou.

Het spijt me zei ze plots maar ik kan niet verder gaan. Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest. Daar hoef je jezelf niet voor te schamen en het hoeft ook geen belemmering te zijn. Alleen als je zelf echt verder wilt gaan doen we dat anders beslist niet zei ik tegen haar. Het is niet dat ik niet wil zei ze maar ik weet niet wat ik moet doen zei ze. Wat vind je ervan als ik je help en aanwijzingen geef wil je dan verder gaan?. Ja met alles zei ze ik wil alles leren. Mijn handen gingen naar beneden en ik knoopte haar broek los en deed hem open.

Weet je het zeker zei ik ja bevestigde Berna en schoof nu zelf haar broek naar beneden. Daar stond ze nu in een prachtig mooi strak om haar billen gespannen slipje en dezelfde kleur beha. Nu deed ik mijn eigen broek los en liet hem naar beneden zakken en stapte eruit. Kom zei ik en stapte op het bed. Ik lag net en Berna kroop op me en begon me te zoenen en te aaien. Onder tussen begon ik haar borsten weer te masseren en deed even daarna haar behaatje los en uit.

Ooohhh wat had ze prachtige stevige borsten die mooi licht getint waren. Ik duwde haar nu achterover op het bed en begon aan haar tepels te sabbelen en zuigen.

Langzaam maar zeker werden haar tepels stijf en begon Berna wat te kreunen. Nu liet ik haar borsten met rust en ging kussend richting haar navel en deze bespeelde ik met het puntje van mijn tong.

Daarna ging ik verder naar beneden en lichte met mijn vingers de rand van haar slipje iets omhoog en gluurde even naar haar poesje.

Toen zag ik tot mijn ontzetting een flinke zwarte haardos op haar poesje. Ik had dat niet verwacht ik had eerder een mooi kortgeschoren poesje verwacht. Waarom stop je nu vroeg Berna, nou zij ik omdat ik was verrast door die haardos op je poesje ik had een mooi bijgewerkt haarbosje verwacht.

Ze keek me ontzettend teleurgesteld aan en zei: Dat kan ik thuis niet doen dat vinden mijn ouders nooit goed. Wat zou je ervan vinden als ik het hier voor je zou doen? Ik doe het ook altijd bij mijn vriendin, vertelde ik haar. Ze glunderde en zei: Ja, zei ik, vertel maar hoe, met scheren of ontharingscrème? Ontharingscrème is wel gladder en veiliger, vertelde ik haar, het hoeft alleen maar tien minuten in te werken. Doe maar wat jij het beste vindt, zei ze, ik vertrouw op jou.

Maar ik wil alles eraf, zei ze. Oké kom maar me naar de badkamer, zei ik, daar ligt alles. Ze liep vrolijk achter mij aan en ging in de badkamer in het bad op de rand zitten en deed haar slipje direct uit. Ondertussen had ik de crème gepakt en ging ook in het bad tussen haar benen zitten. Ik deed crème op haar poesje en maakte mijn vingers nat en begon de crème in te masseren. Het begon enigszins te schuimen en Berna begon licht te kreunen. Ga door, zei ze, het voelt heerlijk. Het moet intrekken, zei ik, en waste mijn handen af.

Straks meer, zei ik, nu ga ik even wat drinken voor ons pakken. Ik liep weg en was weer snel terug en gaf haar een glas cola. Ze dronk er wat van en zette haar glas weg. Nu ging ik naast haar op de rand van het bad zitten en kuste haar op haar voorhoofd en begon met haar borsten te spelen. Berna ging nu met haar hand naar mijn broek en ritste hem open en deed de knoop los. Nu deed ze met twee handen mijn broek open en zei: Gewillig deed ik dat en Berna trok hem direct naar beneden.

Ik ging weer zitten en ze deed de broek van mijn voeten en gooide hem aan de kant. Toen ze haar handen weer vrij had liet ze er een in mijn slip glijden en voelde aan mijn pik. Wat is hij groot en hard, zei ze zacht. Kom, zei ik, we gaan verder met je poesje ontharen, anders droogt de crème op. Ik stapte in het bad tussen haar benen en zette de douchekraan aan en pakte het krabbertje.

Doe je benen eens iets verder uit elkaar, zei ik tegen haar en meteen spreidde ze haar benen helemaal. Met het krabbertje begon ik haar schaamhaar van haar kutje te krabben en spoelde het telkens met wat water weg. Berna begon te giechelen. Ik keek op en ze zei tegen me: Ik ging verder en binnen een paar minuten was ze helemaal kaal van onderen. Ik pakte een washandje met wat zeep en waste alle schuimresten weg van haar schaamstreek. Berna keek nu naar haar kruis en lachte: Ik pakte de handdoek en droogde haar kruis af en zei: Ik kwam terug en zei tegen haar:

..

Flinke memmen zeeland sex

Met haar handen vastgebonden, laat ze zich van achter neuken en ramt hij de stijve lul tot aan zijn ballen in haar kut. En als hij klaar komt, spuit hij de sperma op haar gezicht en geniet ze met volle teugen. Ze wil elke druppel sperma op haar gezicht. Lading zaadmet gratis lading zaad van lading zaad.

Midden in de nacht zijn een aantal sexverslaafden in het bos te vinden. Met een kleine camera op zak beginnen ze aan hun avontuur in het wilde woud en zien we al snel twee stijve lullen in beeld. Ze likt en sabbelt aan ze maar wil maar één ding, twee sp. Ze laat de grote lul haar mond en kut neuken pijpt hem en laat als hij klaar komt haar gezicht vol sperma spuiten.

Nadat de geile buurvrouw zijn grote lul heeft gepijpt, word ze in meerdere standjes geneukt en spuit hij de sperma op haar gezicht. Zijn grote lul spuit de sperma op het gezicht van zijn geile buurvrouw. Niet een maar twee grote neger lullen neuken het meisje vaginaal en anal, nadat ze ze heeft gepijpt.

Audrey Hollander pijpt twee lullen tegelijk, ook laat ze haar mond kut en anus hard neuken en haar gezicht vol sperma spuiten. De vriendinnen pijpen de lullen van de automonteurs en laten hun kaal geschoren kutje hard en diep neuken, ook laten ze hun gezicht vol sperma spuiten als de mannen klaar komen. Voor het maken van haar auto laten zij en haar vriendin zich neuken. Op sex auditie laat de milf zich neuken, pijpt de grote lul en laat haar gezicht vol sperma spuiten.

Pijpen en beffen in standje 69, haar natte kut neuken en haar geile gezicht vol sperma spuiten als hij klaar komt. Ik gaf aan dat ze zich moest uitkleden en tevens gaf ik aan dat ik echt geen rare fratsen met haar zou uithalen, daarna nam ze mijn penis in haar handen en begon er aan te trekken tot deze aardig hard begon te worden, op mijn commando begon ze met enige tegenzin te pijpen ik pakte voorzichtig haar hoofd vast en begon stilletjes haar hoofd te neuken, ik durfde nog niet te hard te stoten om haar nog terughoudender te maken dan dat ze al was, na deze lekkere pijpbeurt want dat deed ze wel lekker heb ik haar lekker geneukt, en ben over haar borsten klaar gekomen.

Beide wat onwennig hebben we ons opgefrist en is ze naar huis gegaan, toen ze de deur opentrok riep ik haar nog toe tot de volgende keer, waarop ze weer in snikken uitbarstte en ook ik een iets wat onbehaaglijk gevoel kreeg, waarschijnlijk omdat mijn geiligheid nu weg was nadat ik was klaargekomen.

Dat duurde eigenlijk niet zo lang want nu had ik 2 tapes, ik namelijk vooraf mijn camera al verdekt opgesteld en alles gefilmd, ik hoop dat dit wel erg lange verhaal je nieuwsgierigheid heeft gewekt voor het vervolg want dat is er zeker al van gekomen en ook die zal niet de laatste zijn. Jolanda had door dat ze totaal in mijn greep zat. Ik had om Ik groette haar en ging naast haar zitten, ik bekeek haar even heel goed en zag dat ze wel een BH droeg enigszins onopvallend voelde ik tussen haar benen en voelde daar ook een slipje, ik sprak haar hier op aan en met wat tranen in haar ogen vertelde ze me dat ze het niet aandurfde om geheel naakt onder haar jurkje te zijn.

Ik nam haar direct mee de winkel in en pakte zomaar wat uit de kleding rekken waarna ik met haar meeliep naar de paskamers, ik beval haar om alles uit te doen, alles zei ze ook mijn jurk, met een enigszins norse stem antwoordde ik “alles ja, ook dat jurkje”, even later stond ze daar geheel naakt, nu door de knieën zodat ik voor straf je mondje eens lekker ga neuken, ik haalde mijn inmiddels al behoorlijk harde paal uit mijn broek en stak deze zonder pardon in haar lekkere mondje, in tegenstelling tot de vorige keer pakte ik ze nu wat harder aan zodat ze wist dat de volgende keer mijn opdrachten precies uitgevoerd diende te worden.

Terwijl ik haar mond stevig aan het neuken was kreeg ze wel verscheidene malen kokhals neigingen maar ik ging gewoon door en zei dat als niet betrapt wilde worden ze maar beter stil kon zijn, het duurde niet lang voordat ik al mijn zaad diep in haar keeltje spoot, aan haar reactie was te merken dat ze dit nooit eerder had gedaan, gezien het feit dat ik haar hoofd stevig vast had kon ze niet terugtrekken en moest ze dus wel alles doorslikken.

Nadat ze enigszins weer wat was bijgekomen zei ik haar dat ik hoopte dat de boodschap duidelijk was overgekomen en dat ze in het vervolg maar beter kon doen wat ik haar zei, ze zei met betraande ogen dat ze dat in het vervolg zou doen. Ik zei haar dat ze zich mocht aankleden, maar geen slip of BH die hield ik achter en stopte deze in de tas die ik bij had. Nu liepen we terug naar de parkeergarage waar ik mijn auto had geparkeerd, Jolanda was met de bus gekomen dus daar hoefden we niet naar te kijken, in deze garage waren allemaal verschillende hoeken en afgeschermde vakken dus ik had mijn auto al enigszins strategisch geparkeerd, bijna bij de auto aangekomen moest ze van mij haar jurkje uit doen, ze wilde niet maar na wat aandringen deed ze het toch, ik maakte hier uiteraard direct gebruik of misbruik van en legde alles met mijn camera vast.

Ze moest nu naakt over mijn auto hangen. Ik plaatste mijn camera nu op een muurtje en ging achter haar staan en neukte haar stevig door zonder klaar te komen net voordat ik klaarkwam trok ik terug en befte haar lekker klaar, ze kronkelde alle kanten op en ik merkte dat ze op punt stond klaar te komen, en dat plezier gunde ik haar wel, ze kwam geweldig klaar, op dat moment hoorden we mensen naderen en trok ze vliegensvlug haar jurkje aan, hé snauwde ik haar toe, dat had ik toch niet gezegd, maar goed ik kon het wel begrijpen, de stad waar we waren was niet zo heel ver van onze woonplaats dus er was altijd wel het gevaar om bekenden tegen te komen.

We stapten in de auto, en toen zei ze ineens sorry, ik zal dat voortaan niet meer doen. Ik kreeg het gevoel dat ze zich misschien wel bij de situatie had neergelegd, ze had in ieder geval wel gemerkt dat ik niet alleen naar mijn eigen genot op zoek was maar dat zij ook wel degelijk mocht genieten.

Het was goed weer dus ik besloot naar het strand te rijden, we wonen in zuid-west-Brabant dus qua afstand is dat allemaal geen probleem, bij het strand aangekomen zocht ik een lekker plekje, hier konden we ons helemaal uitkleden, het was tenslotte toch een naakt strand Vrouwenpolder , ik zei tegen Jolanda dat ze nog wel wat goed te maken had, hoezo dan zei ze, ik herinnerde haar aan het feit dat ze in de garage ongevraagd haar jurkje aan had gedaan, oja zei ze en nu?

Nou kom maar eens mee, en we liepen de duinen in, we zagen daar wel wat mannen die met elkaar aan het flikvlooien waren, maar we liepen wat verder tot ik een geschikt plekje had gevonden, ik gaf aan dat ze me eerst maar eens lekker moest pijpen, we namen standje 69 aan zodat ook zij hier plezier aan beleefde, al snel kreeg ik in de gaten dat we bekeken werden, en al gauw kwamen er steeds meer mannen om ons heen staan, Jolanda fluisterde in mijn oor dat ze dit niet leuk meer vond, ik stelde haar gerust en zei, och zolang ze alleen maar kijken is er toch niets aan de hand, ik draaide haar om en begon haar hard en diep op zijn hondjes te neuken, de toeschouwers kwamen dichterbij en probeerde haar nu ook aan te raken.buurmeisje pijpt voorzichtig neuken

Met een kleine camera op zak beginnen ze aan hun avontuur in het wilde woud en zien we al snel twee stijve lullen in beeld. Ze likt en sabbelt aan ze maar wil maar één ding, twee sp. Ze laat de grote lul haar mond en kut neuken pijpt hem en laat als hij klaar komt haar gezicht vol sperma spuiten. Nadat de geile buurvrouw zijn grote lul heeft gepijpt, word ze in meerdere standjes geneukt en spuit hij de sperma op haar gezicht.

Zijn grote lul spuit de sperma op het gezicht van zijn geile buurvrouw. Niet een maar twee grote neger lullen neuken het meisje vaginaal en anal, nadat ze ze heeft gepijpt. Audrey Hollander pijpt twee lullen tegelijk, ook laat ze haar mond kut en anus hard neuken en haar gezicht vol sperma spuiten. De vriendinnen pijpen de lullen van de automonteurs en laten hun kaal geschoren kutje hard en diep neuken, ook laten ze hun gezicht vol sperma spuiten als de mannen klaar komen. Voor het maken van haar auto laten zij en haar vriendin zich neuken.

Op sex auditie laat de milf zich neuken, pijpt de grote lul en laat haar gezicht vol sperma spuiten. Pijpen en beffen in standje 69, haar natte kut neuken en haar geile gezicht vol sperma spuiten als hij klaar komt. Langzaam kleed hij haar uit en laat zijn grote lul pijpen, likt haar kale kutje en neukt haar tot hij haar gezicht vol sperma spuit.

Zijn stijve lul pijpen, zijn grote ballen zuigen en hard geneukt worden tot hij zijn lading sperma vol in mijn gezicht spuit hmmm. Een harde neuk beurt en haar gezicht vol sperma hmmm. Kijk hoe zijn stijve lul gepijpt en afgetrokken word tot hij klaar komt en de sperma op de twee gezichten spuit. Kijk hoe zijn stijve lul sperma in de twee gezichten spuit. We raakten wat aan de praat en ik vroeg haar hoelang ze al in Nederland woonde omdat ze perfect Nederlands sprak.

Ik ben in Nederland geboren en ben al 18 jaar, zei ze, ik studeer op de Tilburgse universiteit. Zo, zei ik, ik had niet verwacht dat je al zo oud was. Nee, antwoord ik, door ziekte ben ik al anderhalf jaar thuis. We spraken over van alles en nog wat en plotseling zei ze: Dat zou kunnen, zei ik, af en toe doe ik wat klusjes.

Het schoot me toen opeens binnen dat ik afgelopen weekend bij de studente achter ons geweest was en dat ik haar geneukt had. Ik kreeg een ontzettend rood hoofd en schaamde me een beetje.

Nou, zei Berna, je hoeft niet rood te worden, als je ervan genoten hebt is het toch goed. Toen moest ik lachen en zei: Berna schrok hier wel een beetje van en zei toen: Verrast als ik was zei ik toen: Ze lachte een beetje verlegen en zei toen: Maar, zei ze, dat wil niet zeggen dat ik alles zomaar doe. Je hebt in ieder geval een prachtig gezicht met mooie lange zwarte haren en een goed figuur.

Plotseling stond ze op en draaide langzaam rond. Vind je me echt mooi? Ja, bevestigde ik en voorzichtig zei ik: Berna bloosde een beetje en zei: Ik kreeg nu het gevoel dat Berna me een beetje aan het uitdagen was. Nou, zei ik, mijn vriendin heeft ook een paar mooie borsten die kan ik met die van jou vergelijken. Berna had een droge mond en nam toen zwoel een slokje cola.

Nu was het tijd dacht ik en stond op en liep op haar af en pakte haar handen vast en trok haar uit de stoel omhoog. Daar stond ze dan heel dicht voor mij een mooi gevormde meid met een lief gezichtje. Langzaam liet ik mijn handen via haar heupen naar haar borsten gaan en omvatte die met mijn handen. Ze zei niets en duwde mijn handen ook niet weg dus er was hoop voor me.

Zachtjes begon ik haar borsten te masseren en ik zag dat ze dit wel prettig vond. Ik liet haar nu los en bekeek Berna nog eens goed ze had een strak wit truitje aan met daaroverheen een fel paars hemdje, Het deed haar bovenlichaam goed uitkomen.

Ik pakte haar heupen weer beet en wilde haar hemdje omhoog doen, Stop zei ze niet hier anders zien andere mensen ons nu ook. Ze pakte mijn hand beet en nam me mee richting de gang kom zei ze neem me mee naar jullie slaapkamer. Nu ging ik haar voor de trap op en liep naar onze slaapkamer. Oh, zei ze, ik slaap ook op de voorkamer in ons huis.

Galant als ik ben opende ik de deur en liet Berna de kamer binnen. Ooh wat een mooi groot bed, zei ze. Ze stond met haar rug naar mij toe en ik pakte haar van achteren beet en drukte me tegen haar aan.

Zachtjes begon ik haar nek te kussen en liet mijn handen naar de rand van haar hemdje gaan. Nu kwam er geen verweer maar medewerking en ik trok het hemdje over haar hoofd uit en legde het op het nachtkastje. Nu zag ik door haar truitje een fel paars behaatje, Dit wond me op en meteen trok ik haar truitje omhoog. Ik pakte haar bij haar ontblote armen en fluisterde in haar oor dat ze een erg sexy meid was die me ontzettend opwond. Nu trok ze zelf haar witte truitje uit en draaide zich om en trok ook mijn bloes uit.

Zo, zei ze, nu staan we weer gelijk. Snel greep ik haar vast en begon haar te kussen en Berna beantwoordde dit met haar tongetje, En we begonnen heerlijk te tongzoenen. Opeens voelde ik haar hand op mijn broek en bevoelde ze mijn penis. Hij is hard, zei ze. Ja, vind je dat gek, zei ik tegen haar, ik ben zo opgewonden en super geil geworden door jou. Het spijt me zei ze plots maar ik kan niet verder gaan. Ik ben nog nooit met iemand naar bed geweest.

Daar hoef je jezelf niet voor te schamen en het hoeft ook geen belemmering te zijn. Alleen als je zelf echt verder wilt gaan doen we dat anders beslist niet zei ik tegen haar.

Het is niet dat ik niet wil zei ze maar ik weet niet wat ik moet doen zei ze. Wat vind je ervan als ik je help en aanwijzingen geef wil je dan verder gaan?. Ja met alles zei ze ik wil alles leren. Mijn handen gingen naar beneden en ik knoopte haar broek los en deed hem open.

Weet je het zeker zei ik ja bevestigde Berna en schoof nu zelf haar broek naar beneden. Daar stond ze nu in een prachtig mooi strak om haar billen gespannen slipje en dezelfde kleur beha. Nu deed ik mijn eigen broek los en liet hem naar beneden zakken en stapte eruit. Kom zei ik en stapte op het bed. Ik lag net en Berna kroop op me en begon me te zoenen en te aaien. Onder tussen begon ik haar borsten weer te masseren en deed even daarna haar behaatje los en uit.

Ooohhh wat had ze prachtige stevige borsten die mooi licht getint waren. Ik duwde haar nu achterover op het bed en begon aan haar tepels te sabbelen en zuigen. Langzaam maar zeker werden haar tepels stijf en begon Berna wat te kreunen.

Nu liet ik haar borsten met rust en ging kussend richting haar navel en deze bespeelde ik met het puntje van mijn tong. Daarna ging ik verder naar beneden en lichte met mijn vingers de rand van haar slipje iets omhoog en gluurde even naar haar poesje. Toen zag ik tot mijn ontzetting een flinke zwarte haardos op haar poesje. Ik had dat niet verwacht ik had eerder een mooi kortgeschoren poesje verwacht.

Waarom stop je nu vroeg Berna, nou zij ik omdat ik was verrast door die haardos op je poesje ik had een mooi bijgewerkt haarbosje verwacht. Ze keek me ontzettend teleurgesteld aan en zei: Dat kan ik thuis niet doen dat vinden mijn ouders nooit goed. Wat zou je ervan vinden als ik het hier voor je zou doen? Ik doe het ook altijd bij mijn vriendin, vertelde ik haar. Ze glunderde en zei: Ja, zei ik, vertel maar hoe, met scheren of ontharingscrème?

Ontharingscrème is wel gladder en veiliger, vertelde ik haar, het hoeft alleen maar tien minuten in te werken. Doe maar wat jij het beste vindt, zei ze, ik vertrouw op jou. Maar ik wil alles eraf, zei ze. Oké kom maar me naar de badkamer, zei ik, daar ligt alles. Ze liep vrolijk achter mij aan en ging in de badkamer in het bad op de rand zitten en deed haar slipje direct uit. Ondertussen had ik de crème gepakt en ging ook in het bad tussen haar benen zitten.

Ik deed crème op haar poesje en maakte mijn vingers nat en begon de crème in te masseren. Het begon enigszins te schuimen en Berna begon licht te kreunen.

Ga door, zei ze, het voelt heerlijk. Het moet intrekken, zei ik, en waste mijn handen af. Straks meer, zei ik, nu ga ik even wat drinken voor ons pakken. Ik liep weg en was weer snel terug en gaf haar een glas cola. Ze dronk er wat van en zette haar glas weg. Nu ging ik naast haar op de rand van het bad zitten en kuste haar op haar voorhoofd en begon met haar borsten te spelen.

Berna ging nu met haar hand naar mijn broek en ritste hem open en deed de knoop los. Nu deed ze met twee handen mijn broek open en zei: Gewillig deed ik dat en Berna trok hem direct naar beneden. Ik ging weer zitten en ze deed de broek van mijn voeten en gooide hem aan de kant. Toen ze haar handen weer vrij had liet ze er een in mijn slip glijden en voelde aan mijn pik.

Wat is hij groot en hard, zei ze zacht. Kom, zei ik, we gaan verder met je poesje ontharen, anders droogt de crème op. Ik stapte in het bad tussen haar benen en zette de douchekraan aan en pakte het krabbertje. Doe je benen eens iets verder uit elkaar, zei ik tegen haar en meteen spreidde ze haar benen helemaal. Met het krabbertje begon ik haar schaamhaar van haar kutje te krabben en spoelde het telkens met wat water weg. Berna begon te giechelen. Ik keek op en ze zei tegen me: Ik ging verder en binnen een paar minuten was ze helemaal kaal van onderen.

Ik pakte een washandje met wat zeep en waste alle schuimresten weg van haar schaamstreek. Berna keek nu naar haar kruis en lachte: Ik pakte de handdoek en droogde haar kruis af en zei: Ik kwam terug en zei tegen haar:

..
Dikketeten geile sexy meiden

  • Negerin prive ontvangst vrouw zoekt sexbuddy
  • Dan stopt hij de grote lul in haar kut en neukt haar tot ze een orgasme krijgt, vervolgens neukt hij ook haar. Een zalige neukbeurt met haar minnaar Haar ogen rollen in haar hoofd als zijn grote lul haar kale kut neukt, dan pijpt ze haar geil van zijn dikke lul.
  • Buurmeisje pijpt voorzichtig neuken
  • Buurmeisje pijpt voorzichtig neuken
  • Buurmeisje pijpt voorzichtig neuken