Oude tante neuken sex in de stal

oude tante neuken sex in de stal

Ze had een topje met een diep decolleté gekozen zodat haar grote borsten er goed in uitkwamen. Het versieren van haar neef ging eenvoudiger dan ze dacht. Dat was niet zo vreemd, want de neef wil ook al jaren niets liever dan de mond van zijn tante om zijn pik voelen.

Ze neemt hem met een smoesje mee naar haar slaapkamer en voordat hij doorheeft wat er gebeurt, zit ze op haar knieën en neemt ze zijn grote pik in haar mond. De neef is nog een beetje bang dat zijn oom het zal komen verstoren, dat gebeurt ook bijna, maar hij weet zich er met moeite uit te redden.

Uiteindelijk gaan ze allebei naakt en hij komt al bijna klaar als hij het heerlijke lichaam van de zus van zijn moeder ziet. Hij weet niet hoe snel hij haar hard moet gaan neuken en als hij bijna klaarkomt, duikt zijn tante vliegensvlug onder hem vandaan om al het zaad dat hij gaat spuiten in haar geile mond op te vangen. Dit is de eerste keer dat hij incest heeft, maar zeker niet de laatste. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Geile mature tante pijpt haar neef en laat zich door hem neuken Geplaatst door amateur dec 8, Familie 0. Een geile tante, mature, knap en grote borsten, is haar neef aan het pijpen en laat zich stevig door hem neuken.

Sex op het strand met een geile tante, die haar neef pijpt en neukt Zoon heeft sex met de vriendin van zijn vader Blonde welgevormde schoonmoeder laat zich neuken door schoonzoon Schoonmoeder met grote borsten heeft sex met schoonzoon Blonde milf heeft sex met haar stiefzoon in de badkamer Dikke stiefmoeder leert onervaren stiefzoon alles over sex Jongeman heeft sex met de oudere moeder van zijn vriendin Knappe blondine neukt met echtgenoot zus om haar jaloers te maken Spaanse oma heeft een trio met een jong koppel Lekker ding met grote tieten verliest weddenschap Oma is het neuken niet verleerd, integendeel Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Amateur echtgenote in sexy lingerie, wordt geneukt, man kijkt toe Blonde Tsjechische parkeerplaatshoer wordt anaal geneukt in een auto Gloryhole porno, geile brunette slikt alles door.

De bladerloze zwarte takken reiken statig omhoog als barsten in een onbewolkte helblauwe lucht. De laagstaande winterzon verwarmt mijn gezicht. Ik doezel zachtjes weg in de zachte kussens op de achterbank van onze auto. Het monotone geluid van de motor en het aangenaam warme interieur geven mij een gelukzalig gevoel. Mijn vader stuurt de auto behendig maar resoluut over de besneeuwde weg.

Aan het einde van de weg ontwaar ik het silhouet van een afgelegen boeren hoeve. Een statig woonhuis met daarom heen wat bijgebouwen en schuren. Het lijkt een zwart dissonant in dit maagdelijk besneeuwde landschap. Van ver is de rook te zien die loodrecht uit de schoorsteen opstijgt. Als een baken in een onafzienbare witte woestijn. Hier ga ik dus mijn kerstvakantie dus doorbrengen. De eeuwenoude boerderij wordt bewoond door mijn tante Nelly en haar zoon Jelle van 21 jaar. Tante Nelly is 51 jaar en sinds 4 jaar weduwe.

Na het plotselinge overlijden van haar man moest zij samen met haar zoon de boerderij voortzetten. Naast het verwerken van het onverwachte verlies van haar echtgenoot werd zij toen geconfronteerd met de noodzaak om samen met haar zoon de schouders onder het boerenbedrijf te zetten om de boel op de rails te houden.

Hoewel het economisch tij hen tegenzat is dat echter wonderwel gelukt. Met slim en hard werken hebben zij het gered. De rust is weer terug. Wel heeft die periode een tol gevergd van het sociale leven van tante Nelly. Vroegere contacten zijn stilaan dood-gebloed. In de week-ends en op de doordeweekse avonden gaat Jelle meestal naar zijn vriendin Ria.

Ria is een boerendochter die een nabij dorpje nog bij haar ouders woont. Tante Nelly is dus heel vaak alleen op de boerderij. Hoewel ze er nooit iets over zegt doet die eenzaamheid haar veel verdriet. Om tijdens die stille uren toch nog wat aanspraak te hebben had zij mijn ouders gevraagd of mijn broer Andreas en ik tijdens de schoolvakanties wilden komen logeren op de boerderij. Omdat er op een boerderij altijd het nodige te beleven is deden we dat graag.

Tijdens de zomervakanties waren wij dan ook vaak op de boerderij te vinden. Tante Nelly geniet van onze jeugdige spontaniteit en verwent ons dan met lekker eten en af en toe een uitstapje naar de bioscoop in Utrecht.

Zij leeft dan helemaal op en wordt weer de spontane vrolijke vrouw die zij ooit was. We mogen lang opblijven en als we in bed liggen komt ze ons steevast nog even lekker "instoppen' en een nachtzoen geven. Heerlijk vinden we dat. Mijn broer Andreas heeft aangegeven dat hij deze kerstvakantie niet zoveel zin heeft om te gaan logeren.

Mijn moeder had er bij mij sterk op aangedrongen om dan maar alleen te gaan omdat anders haar zus de kerst en oudejaarsavond moederziel alleen door moet brengen. Ik heb nog even geaarzeld maar besloten om toch maar te gaan. Als jarige voel ik mij toch bezwaard om haar in de steek te laten. Zo voel ik het. Terwijl mijn vader de auto het erf op stuurt staat tante Nelly ons al bij de keukendeur op te wachten.

Mijn neef Jelle is op bezoek bij zijn vriendin Ria. Dus tante Nelly is alleen thuis. Zij is klein en nogal mollig. Haar maanronde gezicht is niet onknap met een kleine rechte neus en blauwgrijze ogen.

Haar lange grijze haar ligt in een vlecht om haar hoofd. Zoals dat heel lang geleden in de mode was bij de Oostenrijkse adel. Op een bepaalde manier ziet zij er krachtig en toch ook heel kwetsbaar uit. Ik realiseer me dat dit de 1e keer is dat ik haar niet alleen beschouw als mijn tante maar ook als vrouw. Even voel ik een rare draai in mijn buik. Maar dat gevoel verdwijnt direct weer. Ik schenk er verder maar geen aandacht aan. Zij spoort ons aan om toch maar vlug binnen te komen in de warme keuken waar de koffie al staat te pruttelen op het gasfornuis.

Blij met ons bezoek ratelt zij honderduit. Terwijl ze 3 dampende koppen koffie inschenkt vraagt zij ons naar het wel en wee van onze familie. Terwijl ik stilletjes geniet van haar zelf gebakken koekjes geeft mijn vader antwoord op haar vragen. Na een halfuurtje neemt mijn vader afscheid wenst ons een fijne week toe en vertrekt.

Samen zwaaien we hem uit. Als de auto het pad afrijdt gaan we weer naar binnen. Tante Nelly doet het licht niet aan. Waarschijnlijk omdat zij zich daar ook omkleedt en niet wil dat ik haar in ontklede toestand zie.

Ik trek vlug mijn overall en laarzen aan. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat tante Nelly haar jurk en corselet uittrekt. Ze heeft alleen nog een onderbroek aan. Ze staat met haar rug naar mij toegekeerd. Ondanks het ontbreken van voldoende licht zie ik haar melkwitte huid. Ze is inderdaad heel mollig. Maar ondanks haar geringe lengte en leeftijd ziet alles er goed geproportioneerd uit. Haar zwart met kant afgezette onderbroek steekt fel af tegen haar grote kogelronde witte billen.

Onder haar arm door zie ik de aanzet naar haar grote borsten. Ze zijn groot en rond en hangen - omdat zij gebukt staat - naar beneden. De obscene aanblik dan deze half gebukte nagenoeg ontklede vrouw veroorzaakt bij mij een ongekende reactie. Terwijl zij zich in een blijkbaar te kleine overall probeert te wurmen blijf ik stiekem naar haar loeren. Blijkbaar heeft ze niet in de gaten dat ze door mij bekeken wordt. Mijn geslacht geeft er duidelijk blijk van op dit moment absoluut onvoldoende ruimte te hebben.

Uiteindelijk lukt het tante Nelly om al dat "snoepgoed' in haar overall te proppen. De stof van de werkkleding spant zich strak om haar buik en billen. De bovenste 4 knoopjes van de overall kunnen vanwege de omvang van haar borsten niet dicht. Daardoor heb ik een prachtig uitzicht op haar melkwitte decollete. Het onrustige gevoel in mijn onderbuik wordt allen maar sterker.

Ze opent de deur van het boenhok en wij stappen de stal binnen. Eendrachtig draaien de koeien hun koppen in onze richting en kijken ons wezenloos aan. De kaken vermalen het herkauwde gras. Hun warme lijven dampen. Met hun staarten verjagen zij een vlieg. In de aangenaam warme stal hangt een aromatische mix van mest, hooi en kuilgras. In het midden van de deel ligt een lading kuilgras. Ik pak een hooivork en verdeel het voer gelijkmatig over de 24 koeien aan beide zijden van de deel.

Als ik daarmee klaar ben loop ik achter de koegang langs naar tante Nelly die al 4 koeien heeft gemolken. Zij zet net haar melkkruk bij de volgende koe. Ze gaat op de kleine melkkruk zitten en zet de emmer onder de volle uier van de koe. Uit een blikje spenenzalf smeert zij 2 klodders op beide handen. Met haar rechterhand behandelt zij de spenen van de koe. Terwijl zij dat doet ontsnapt een zucht aan haar lippen Ik heb zelfs het idee dat zij zich niet realiseert dat ik het zie.

Na een minuutje haalt zij haar hand weer uit haar overall, zet de emmer tussen haar knieen en begint vaardig de koe te melken. Twee witte stralen melk kletteren hard in de nog lege emmer. Als de emmer bijna vol is overhandigt zij die aan mij waarna ik de melk overgiet in de melkbus die in de koegang staat. Als de koe uitgemolken is zegt zij "zo, dat is er weer een' Maar omdat ik mij niet wil laten kennen zeg ik Op haar aanwijzingen neem ik plaats onder de koe en zet de emmer tussen mijn knieen.

Tante Nelly smeert 2 klodders spenenzalf op mijn handen en zegt "en nu gaan we eerst de spenen behandelen. En je hebt het net al gezien - een hand voor de koe en een hand voor mij'!

Ik zeg "huuuuhhh' en kijk haar blijkbaar erg schaapachtig aan. Ze lacht en hurkt naast mij. Ze brengt mijn rechterhand naar de uier van de koe.

Daarna pakt ze mijn linkerhand en stopt die in haar decollete. Voor het eerst van mijn leven beroer ik een vrouwenborst. De borst is groot, rond, warm en fluweelzacht. Zachtjes verken ik haar haar hele borst. Ik beroer de tepel en bevoel haar heerlijkheid. Rustig begin ik haar borst te kneden zoals ik haar dat zelf heb zien doen. Tante Nelly begint hoorbaar te zuchten en schurkt dicht tegen mij aan zodat ik nog beter bij haar borst kan.

Nooit eerder heb zoiets fijns gevoeld. Ik vergeet de spenen van de koe en richt mij helemaal op tante Nelly. Ze hangt nu wat tegen me aan en lispelt Eerst heel langzaam maar al vlug wordt die beweging sNellyler. Terwijl zij daar zo zit opent tante Nelly als een razende de onderste knoopjes van haar overall en stopt haar hand in haar onderbroek. Het zuchten van tante Nelly gaat over in gehijg en ik hoor een soppend geluid tussen haar benen.

Ik ben volstrekt sprakeloos en het bloed giert door mijn aderen van opwinding. Ik ga door met het kneden van haar borst.

Af en toe knijp ik zacht in haar tepel. Daar reageert ze heel intens op door haar knieen nog verder uiteen te doen zodat haar hand nog beter haar kut kan masseren. Met beide handen kneed en masseer ik nu die geweldige borsten. Tante Nelly hangt volstrekt willoos tegen mij aan en gaat met haar hand in haar kruis als een wilde tekeer.

Haar ogen kijken mij in een soort onuitgesproken aanbidding aan. Het soppende geluid in haar kruis is nu heel duidelijk hoorbaar en haar stem verwordt tot een zacht gefluister dat diep uit haar keel lijkt te komen Ik vang haar op en probeer haar weer op de been te helpen. Maar haar onderdanen lijken wel van rubber.

Daar sta ik dan met tante Nelly in mijn armen. Half bewusteloos van opwinding en beide ontblote borsten hangen uit haar overall. Langzaam komt tante Nelly weer bij haar positieven. Ze geeft me een zoentje op mijn mond en fluistert " bedankt joh Ik weet niet wat ze daarmee bedoelt maar ik ben al lang blij dat ze weer op haar eigen benen kan staan want 80 kg vrouw op de been houden is een zware "klus'.

.

Tantra massage lelystad sperma slikkende meisjes

Uiteindelijk gaan ze allebei naakt en hij komt al bijna klaar als hij het heerlijke lichaam van de zus van zijn moeder ziet. Hij weet niet hoe snel hij haar hard moet gaan neuken en als hij bijna klaarkomt, duikt zijn tante vliegensvlug onder hem vandaan om al het zaad dat hij gaat spuiten in haar geile mond op te vangen.

Dit is de eerste keer dat hij incest heeft, maar zeker niet de laatste. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Geile mature tante pijpt haar neef en laat zich door hem neuken Geplaatst door amateur dec 8, Familie 0. Een geile tante, mature, knap en grote borsten, is haar neef aan het pijpen en laat zich stevig door hem neuken.

Sex op het strand met een geile tante, die haar neef pijpt en neukt Zoon heeft sex met de vriendin van zijn vader Blonde welgevormde schoonmoeder laat zich neuken door schoonzoon Schoonmoeder met grote borsten heeft sex met schoonzoon Blonde milf heeft sex met haar stiefzoon in de badkamer Dikke stiefmoeder leert onervaren stiefzoon alles over sex Jongeman heeft sex met de oudere moeder van zijn vriendin Knappe blondine neukt met echtgenoot zus om haar jaloers te maken Spaanse oma heeft een trio met een jong koppel Lekker ding met grote tieten verliest weddenschap Oma is het neuken niet verleerd, integendeel Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Amateur echtgenote in sexy lingerie, wordt geneukt, man kijkt toe Blonde Tsjechische parkeerplaatshoer wordt anaal geneukt in een auto Gloryhole porno, geile brunette slikt alles door.

Previous Sex met een vrouw die een paar enorme memmen heeft. Next Amateur grietje met hele grote tieten; POV tietneuken en een facial. Geef een reactie Reactie annuleren. Categorized Tag Cloud berijden donkere man mature hondjes brunette bank buurvrouw dildo oma moeder geil brilletje tiener vingeren beffen BBW knap buitensex facial creampie pijpen grote borsten dik lekker kontje webcam anaal trio tietneuken standjes buurman doorslikken blond vriendin hotelkamer lingerie huisvrouw milf strand grote pik cumshot grote tieten koppel slank masturberen neuken tatoeages hangtieten klaarkomen echtgenote aftrekken lesbisch.

Zin in geile webcamsex? Tante Nelly begint hoorbaar te zuchten en schurkt dicht tegen mij aan zodat ik nog beter bij haar borst kan. Nooit eerder heb zoiets fijns gevoeld. Ik vergeet de spenen van de koe en richt mij helemaal op tante Nelly. Ze hangt nu wat tegen me aan en lispelt Eerst heel langzaam maar al vlug wordt die beweging sNellyler.

Terwijl zij daar zo zit opent tante Nelly als een razende de onderste knoopjes van haar overall en stopt haar hand in haar onderbroek.

Het zuchten van tante Nelly gaat over in gehijg en ik hoor een soppend geluid tussen haar benen. Ik ben volstrekt sprakeloos en het bloed giert door mijn aderen van opwinding. Ik ga door met het kneden van haar borst. Af en toe knijp ik zacht in haar tepel. Daar reageert ze heel intens op door haar knieen nog verder uiteen te doen zodat haar hand nog beter haar kut kan masseren. Met beide handen kneed en masseer ik nu die geweldige borsten.

Tante Nelly hangt volstrekt willoos tegen mij aan en gaat met haar hand in haar kruis als een wilde tekeer. Haar ogen kijken mij in een soort onuitgesproken aanbidding aan. Het soppende geluid in haar kruis is nu heel duidelijk hoorbaar en haar stem verwordt tot een zacht gefluister dat diep uit haar keel lijkt te komen Ik vang haar op en probeer haar weer op de been te helpen. Maar haar onderdanen lijken wel van rubber.

Daar sta ik dan met tante Nelly in mijn armen. Half bewusteloos van opwinding en beide ontblote borsten hangen uit haar overall. Langzaam komt tante Nelly weer bij haar positieven. Ze geeft me een zoentje op mijn mond en fluistert " bedankt joh Ik weet niet wat ze daarmee bedoelt maar ik ben al lang blij dat ze weer op haar eigen benen kan staan want 80 kg vrouw op de been houden is een zware "klus'.

Ik vind het een prima voorstel want nu heb ik even de tijd om even orde te scheppen in mijn eigen emoties. Tenslotte heb ik net voor het eerst van mijn leven een vrouw op weg geholpen naar een heus orgasme. En dan nog wel mijn tante van 51 jaar met een goddeloos lekker lijf. Het mag duidelijk zijn dat bij mij de boel op "knappen' staat. Mijn erectie is nog maximaal en mijn ballen doen pijn.

En natuurlijk ben ik nieuwsgierig naar wat tante Nelly bedoelde met " straks help ik jou'. Wat zal ze daarmee bedoelen? Verder verloopt het melken ongestoord.

Ik leeg de emmers in de melkbussen en versleep de volle bussen naar de plek waar de melkrijder ze aan het eind van de dag komt ophalen. Met de hooivork verdeel ik het laatste voer onder de beesten. De koeien die al gemolken zijn gaan kalm liggen en hun ogen volgen mij in mijn bezigheden op de deel. Na 2 uur is tante Nelly klaar met melken. We maken de melkspullen schoon in het boenhok en zetten alles alvast klaar voor de volgende morgen. We trekken onze laarzen en overalls uit. Bij tante Nelly is van haar oorspronkelijke gêne weinig overgebleven.

Ook haar onderbroek trekt zij uit. Zij vindt het nu blijkbaar prima dat ik haar in haar blootje zie. En ik neem de kans graag te baat om dit rubens-lichaam in z'n volle glorie eens goed te aanschouwen. Nu haar schaamte weg is toont ze pronter haar inmense borsten. Daaronder een ronde bolle buik die eindigt in haar venus-heuvel tussen een paar vlezige dijen.

Die plek wordt gemarkeerd met een bescheiden driehoek met donker krullend haar. Haar billen zijn groot en rond maar nog wel stevig. Haar benen zijn kort en gespierd en ogen heel sterk.

Haar rug is glad en wit met onder haar schouders 2 grote huidplooien. Op en top vrouw dus. Tante Nelly schiet even vlug haar jurk aan en zegt "zo Hoewel ze verder met geen woord rept over het gebeuren in de stal lijkt ze in een prima "stemming' te zijn. Ze zet een grote pan water op het gas en zet in het midden van de keuken een grote zinken teil neer. Als het water aan de kook is pakken we samen de ketel op en gieten de helft van de inhoud van de ketel in de teil. Met pannetjes koud water breng ik het water op een lekker temperatuurtje.

Ik kleed mij uit en stap in het water en probeer mijn nog immer durende erectie een beetje te verbergen voor tante Nelly. Maar zij slaat geen acht op mij of wat ik aan het doen ben.

De andere helft van het hete water uit de ketel giet zij in de gootsteen en brengt dit op temperatuur met koud water uit de kraan. Zij trekt haar jurk over haar hoofd uit en staat volledig naakt met haar rug naar mij toe. Ik volg iedere beweging met argusogen. Zij maakt haar washandje nat en doet daar ouderwetse groene zeep op.

Ze wast haar gezicht en armen. Daarna zeept ze haar borsten in. Vervolgens herhaalt ze het ritueel van kneden en masseren. Vanuit mijn teil zie ik onder haar armen door haar borsten bewegen en dansen. Ze zet haar voeten wat verder uit elkaar en buigt voorover. Terwijl ze haar borsten zo verwent hoor ik tante Nelly zuchten. Het washandje daalt af naar haar buik en het plekje tussen haar benen. Ze zet plaatst haar voeten nog wat verder uiteen om goed bij haar gevoeligste plek te kunnen komen.

Onder het weer opwellende genot zie ik haar rug verkrampen. Maar ze gaat maar door Net als ik denk dat ze opnieuw een orgasme krijgt zegt ze "lieverd was jij m'n rug even Ik moet even slikken maar zeg dan gedwee Ik doe maar geen moeite meer om mijn opwinding te verbergen en ga achter tante Nelly staan.

Zij reikt het washandje naar achteren en ik pak het aan. Ik pak een grote klodder groene zeep en smeer dat op haar schouders. Met het washandje begin ik dat te verspreiden over haar rug en billen.

Het is een en al schuim. Met mijn hardheid leun ik tegen haar billen aan. Mijn opwinding neemt ernstige vormen aan. Ik laat mijn hand afdwalen naar de voorkant en begin nogmaals haar borsten in te zepen. Zachtjes trek ik aan haar hard geworden tepels. Ze kreunt van genot. Met een hand bewerkt ze haar clitoris. Met haar andere hand brengt ze 2 vingers diep in haar kut.

Om het volle genot te hebben duwt ze haar billen nog verder naar achteren waardoor mijn pik nog harder tegen haar grote billen drukt. Ik kan het bijna niet meer houden. Vanuit het diepste van mijn buik begint mijn orgasme in golven aan te zwellen.

Maar zo wil ik het niet Ook tante Nelly is bijna aan haar 2e orgasme toe. Zij lijkt te verkrampen onder een nieuwe oceaan van genot. Met een hand reikt ze naar achteren en pakt mijn pik en drukt die in al z'n stijfheid naar beneden en brengt hem tussen haar benen.

De kop van mijn pik ligt tegen haar clitoris. Daarna knijpt ze haar stevige dijen samen. Als in een bankschroef houdt ze mijn pik gevangen. Langzaam begint ze heen en weer gaande bewegingen te maken. Van voor naar achter - naar voor - naar achter - naar voor - naar achter Mijn lul streelt daarbij ieder keer over haar klit zonder haar vagina binnen te dringen.

Ik neuk mijn tante tussen haar heerlijke vlezige dijen en het voelt overweldigend. De golven van genot zijn onhoudbaar en wellen steeds sterker op. Iedere golf is weer sterker dan de vorige Dit is een onomkeerbaar proces.

Ook tante Nelly kreunt en kermt onder deze storm van sexueel genot. Ze blijft ritmisch bewegen. Met haar vingers stimuleert ze haar klit. Met haar andere hand stuurt ze de kop van mijn lul over haar genotsknopje.

Minutenlang bewegen we zo in een volstrekte harmonie. Dan breken de golven van onze wellust en kondigt het orgasme zich aan. Het kreunen en hijgen van tante Nelly gaat over in een langgerekte gil. Haar kut begint onophoudelijk kutvocht te sproeien. Zij verkrampt en verbreekt de houdgreep van haar dijen. Op dat moment begint mijn zaadlozing in z'n volle omvang. Ik braak lange slierten wit sperma uit. Onophoudelijk volgt de ene golf na de andere.

Ik besmeur de kut, de dijen en handen van tante Nelly. Het sperma loopt langzaam langs haar benen en druipt op de grond waar zich kleine plasjes vormen.

Tante Nelly zakt uitgeput in elkaar na de laatste golf van haar orgasme. Zo goed en zo kwaad als dit gaat probeer ik haar op te vangen om zo te voorkomen dat zij zich bezeert op de harde grond van de keuken. Maar ook ik ben aan het einde van mijn latijn. Als tante als in een coma uitgeteld op de vloer ligt met armen en benen gespreid vlei ik mij zacht over haar heen. Ik voel haar in al haar zachtheid en ervaar haar heerlijk ronde vormen. Langzaam zak ik weg in een diep slaap. Het laatste wat ik voel zijn haar armen die ze om mij heen slaat waarna ze mij stevig tegen zich aantrekt.

Daarna wordt alles donker om mij heen. Hallo ik ben Leontiene 40 jaarr en ik woon in Zeeland. Ik zoek via deze weg een leuke man voor een arm om me heen en voor erotisch contact. Ben jij een leuk man en op zoek naar een date met een oudere vrouw reageer dan en wie weet zien wij elkaar snel. Hallo ik ben Sabeau uit het Vlaamse Brabant. Een leuke jonge die gek is op oudere vrouwen die echt een liefhebber is. Hallo, Ik ben uitluitend opzoek naar getrouwde mannen!! Dag allemaal, Wij zijn een leuk aantrekkelijk ouder stel van midden 50 jaar.

Wij zijn op zoek naar een leuke gozer die samen met mij de vrouw wilt verwennen. Wij zoeken een jongen met pit en gevoel voor romantiek.oude tante neuken sex in de stal

Ze had een topje met een diep decolleté gekozen zodat haar grote borsten er goed in uitkwamen. Het versieren van haar neef ging eenvoudiger dan ze dacht. Dat was niet zo vreemd, want de neef wil ook al jaren niets liever dan de mond van zijn tante om zijn pik voelen. Ze neemt hem met een smoesje mee naar haar slaapkamer en voordat hij doorheeft wat er gebeurt, zit ze op haar knieën en neemt ze zijn grote pik in haar mond.

De neef is nog een beetje bang dat zijn oom het zal komen verstoren, dat gebeurt ook bijna, maar hij weet zich er met moeite uit te redden.

Uiteindelijk gaan ze allebei naakt en hij komt al bijna klaar als hij het heerlijke lichaam van de zus van zijn moeder ziet. Hij weet niet hoe snel hij haar hard moet gaan neuken en als hij bijna klaarkomt, duikt zijn tante vliegensvlug onder hem vandaan om al het zaad dat hij gaat spuiten in haar geile mond op te vangen.

Dit is de eerste keer dat hij incest heeft, maar zeker niet de laatste. This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed. Geile mature tante pijpt haar neef en laat zich door hem neuken Geplaatst door amateur dec 8, Familie 0. Een geile tante, mature, knap en grote borsten, is haar neef aan het pijpen en laat zich stevig door hem neuken. Sex op het strand met een geile tante, die haar neef pijpt en neukt Zoon heeft sex met de vriendin van zijn vader Blonde welgevormde schoonmoeder laat zich neuken door schoonzoon Schoonmoeder met grote borsten heeft sex met schoonzoon Blonde milf heeft sex met haar stiefzoon in de badkamer Dikke stiefmoeder leert onervaren stiefzoon alles over sex Jongeman heeft sex met de oudere moeder van zijn vriendin Knappe blondine neukt met echtgenoot zus om haar jaloers te maken Spaanse oma heeft een trio met een jong koppel Lekker ding met grote tieten verliest weddenschap Oma is het neuken niet verleerd, integendeel Het is gezellig tijdens de maandelijkse partnerruil clubavond Amateur echtgenote in sexy lingerie, wordt geneukt, man kijkt toe Blonde Tsjechische parkeerplaatshoer wordt anaal geneukt in een auto Gloryhole porno, geile brunette slikt alles door.

De bladerloze zwarte takken reiken statig omhoog als barsten in een onbewolkte helblauwe lucht. De laagstaande winterzon verwarmt mijn gezicht. Ik doezel zachtjes weg in de zachte kussens op de achterbank van onze auto. Het monotone geluid van de motor en het aangenaam warme interieur geven mij een gelukzalig gevoel. Mijn vader stuurt de auto behendig maar resoluut over de besneeuwde weg. Aan het einde van de weg ontwaar ik het silhouet van een afgelegen boeren hoeve. Een statig woonhuis met daarom heen wat bijgebouwen en schuren.

Het lijkt een zwart dissonant in dit maagdelijk besneeuwde landschap. Van ver is de rook te zien die loodrecht uit de schoorsteen opstijgt. Als een baken in een onafzienbare witte woestijn.

Hier ga ik dus mijn kerstvakantie dus doorbrengen. De eeuwenoude boerderij wordt bewoond door mijn tante Nelly en haar zoon Jelle van 21 jaar. Tante Nelly is 51 jaar en sinds 4 jaar weduwe. Na het plotselinge overlijden van haar man moest zij samen met haar zoon de boerderij voortzetten. Naast het verwerken van het onverwachte verlies van haar echtgenoot werd zij toen geconfronteerd met de noodzaak om samen met haar zoon de schouders onder het boerenbedrijf te zetten om de boel op de rails te houden.

Hoewel het economisch tij hen tegenzat is dat echter wonderwel gelukt. Met slim en hard werken hebben zij het gered. De rust is weer terug. Wel heeft die periode een tol gevergd van het sociale leven van tante Nelly. Vroegere contacten zijn stilaan dood-gebloed. In de week-ends en op de doordeweekse avonden gaat Jelle meestal naar zijn vriendin Ria.

Ria is een boerendochter die een nabij dorpje nog bij haar ouders woont. Tante Nelly is dus heel vaak alleen op de boerderij. Hoewel ze er nooit iets over zegt doet die eenzaamheid haar veel verdriet. Om tijdens die stille uren toch nog wat aanspraak te hebben had zij mijn ouders gevraagd of mijn broer Andreas en ik tijdens de schoolvakanties wilden komen logeren op de boerderij.

Omdat er op een boerderij altijd het nodige te beleven is deden we dat graag. Tijdens de zomervakanties waren wij dan ook vaak op de boerderij te vinden. Tante Nelly geniet van onze jeugdige spontaniteit en verwent ons dan met lekker eten en af en toe een uitstapje naar de bioscoop in Utrecht.

Zij leeft dan helemaal op en wordt weer de spontane vrolijke vrouw die zij ooit was. We mogen lang opblijven en als we in bed liggen komt ze ons steevast nog even lekker "instoppen' en een nachtzoen geven.

Heerlijk vinden we dat. Mijn broer Andreas heeft aangegeven dat hij deze kerstvakantie niet zoveel zin heeft om te gaan logeren. Mijn moeder had er bij mij sterk op aangedrongen om dan maar alleen te gaan omdat anders haar zus de kerst en oudejaarsavond moederziel alleen door moet brengen. Ik heb nog even geaarzeld maar besloten om toch maar te gaan.

Als jarige voel ik mij toch bezwaard om haar in de steek te laten. Zo voel ik het. Terwijl mijn vader de auto het erf op stuurt staat tante Nelly ons al bij de keukendeur op te wachten. Mijn neef Jelle is op bezoek bij zijn vriendin Ria. Dus tante Nelly is alleen thuis. Zij is klein en nogal mollig. Haar maanronde gezicht is niet onknap met een kleine rechte neus en blauwgrijze ogen. Haar lange grijze haar ligt in een vlecht om haar hoofd. Zoals dat heel lang geleden in de mode was bij de Oostenrijkse adel.

Op een bepaalde manier ziet zij er krachtig en toch ook heel kwetsbaar uit. Ik realiseer me dat dit de 1e keer is dat ik haar niet alleen beschouw als mijn tante maar ook als vrouw. Even voel ik een rare draai in mijn buik. Maar dat gevoel verdwijnt direct weer. Ik schenk er verder maar geen aandacht aan. Zij spoort ons aan om toch maar vlug binnen te komen in de warme keuken waar de koffie al staat te pruttelen op het gasfornuis.

Blij met ons bezoek ratelt zij honderduit. Terwijl ze 3 dampende koppen koffie inschenkt vraagt zij ons naar het wel en wee van onze familie. Terwijl ik stilletjes geniet van haar zelf gebakken koekjes geeft mijn vader antwoord op haar vragen. Na een halfuurtje neemt mijn vader afscheid wenst ons een fijne week toe en vertrekt. Samen zwaaien we hem uit. Als de auto het pad afrijdt gaan we weer naar binnen. Tante Nelly doet het licht niet aan. Waarschijnlijk omdat zij zich daar ook omkleedt en niet wil dat ik haar in ontklede toestand zie.

Ik trek vlug mijn overall en laarzen aan. Vanuit mijn ooghoeken zie ik dat tante Nelly haar jurk en corselet uittrekt. Ze heeft alleen nog een onderbroek aan. Ze staat met haar rug naar mij toegekeerd. Ondanks het ontbreken van voldoende licht zie ik haar melkwitte huid.

Ze is inderdaad heel mollig. Maar ondanks haar geringe lengte en leeftijd ziet alles er goed geproportioneerd uit. Haar zwart met kant afgezette onderbroek steekt fel af tegen haar grote kogelronde witte billen. Onder haar arm door zie ik de aanzet naar haar grote borsten. Ze zijn groot en rond en hangen - omdat zij gebukt staat - naar beneden. De obscene aanblik dan deze half gebukte nagenoeg ontklede vrouw veroorzaakt bij mij een ongekende reactie. Terwijl zij zich in een blijkbaar te kleine overall probeert te wurmen blijf ik stiekem naar haar loeren.

Blijkbaar heeft ze niet in de gaten dat ze door mij bekeken wordt. Mijn geslacht geeft er duidelijk blijk van op dit moment absoluut onvoldoende ruimte te hebben.

Uiteindelijk lukt het tante Nelly om al dat "snoepgoed' in haar overall te proppen. De stof van de werkkleding spant zich strak om haar buik en billen. De bovenste 4 knoopjes van de overall kunnen vanwege de omvang van haar borsten niet dicht. Daardoor heb ik een prachtig uitzicht op haar melkwitte decollete. Het onrustige gevoel in mijn onderbuik wordt allen maar sterker.

Ze opent de deur van het boenhok en wij stappen de stal binnen. Eendrachtig draaien de koeien hun koppen in onze richting en kijken ons wezenloos aan. De kaken vermalen het herkauwde gras. Hun warme lijven dampen.

Met hun staarten verjagen zij een vlieg. In de aangenaam warme stal hangt een aromatische mix van mest, hooi en kuilgras. In het midden van de deel ligt een lading kuilgras. Ik pak een hooivork en verdeel het voer gelijkmatig over de 24 koeien aan beide zijden van de deel.

Als ik daarmee klaar ben loop ik achter de koegang langs naar tante Nelly die al 4 koeien heeft gemolken. Zij zet net haar melkkruk bij de volgende koe. Ze gaat op de kleine melkkruk zitten en zet de emmer onder de volle uier van de koe. Uit een blikje spenenzalf smeert zij 2 klodders op beide handen. Met haar rechterhand behandelt zij de spenen van de koe.

Terwijl zij dat doet ontsnapt een zucht aan haar lippen Ik heb zelfs het idee dat zij zich niet realiseert dat ik het zie. Na een minuutje haalt zij haar hand weer uit haar overall, zet de emmer tussen haar knieen en begint vaardig de koe te melken.

Twee witte stralen melk kletteren hard in de nog lege emmer. Als de emmer bijna vol is overhandigt zij die aan mij waarna ik de melk overgiet in de melkbus die in de koegang staat. Als de koe uitgemolken is zegt zij "zo, dat is er weer een' Maar omdat ik mij niet wil laten kennen zeg ik Op haar aanwijzingen neem ik plaats onder de koe en zet de emmer tussen mijn knieen. Tante Nelly smeert 2 klodders spenenzalf op mijn handen en zegt "en nu gaan we eerst de spenen behandelen. En je hebt het net al gezien - een hand voor de koe en een hand voor mij'!

Ik zeg "huuuuhhh' en kijk haar blijkbaar erg schaapachtig aan. Ze lacht en hurkt naast mij. Ze brengt mijn rechterhand naar de uier van de koe. Daarna pakt ze mijn linkerhand en stopt die in haar decollete.

Voor het eerst van mijn leven beroer ik een vrouwenborst. De borst is groot, rond, warm en fluweelzacht. Zachtjes verken ik haar haar hele borst. Ik beroer de tepel en bevoel haar heerlijkheid. Rustig begin ik haar borst te kneden zoals ik haar dat zelf heb zien doen.

Tante Nelly begint hoorbaar te zuchten en schurkt dicht tegen mij aan zodat ik nog beter bij haar borst kan. Nooit eerder heb zoiets fijns gevoeld. Ik vergeet de spenen van de koe en richt mij helemaal op tante Nelly. Ze hangt nu wat tegen me aan en lispelt Eerst heel langzaam maar al vlug wordt die beweging sNellyler. Terwijl zij daar zo zit opent tante Nelly als een razende de onderste knoopjes van haar overall en stopt haar hand in haar onderbroek.

Het zuchten van tante Nelly gaat over in gehijg en ik hoor een soppend geluid tussen haar benen. Ik ben volstrekt sprakeloos en het bloed giert door mijn aderen van opwinding.

Ik ga door met het kneden van haar borst. Af en toe knijp ik zacht in haar tepel. Daar reageert ze heel intens op door haar knieen nog verder uiteen te doen zodat haar hand nog beter haar kut kan masseren.

Met beide handen kneed en masseer ik nu die geweldige borsten. Tante Nelly hangt volstrekt willoos tegen mij aan en gaat met haar hand in haar kruis als een wilde tekeer. Haar ogen kijken mij in een soort onuitgesproken aanbidding aan.

Het soppende geluid in haar kruis is nu heel duidelijk hoorbaar en haar stem verwordt tot een zacht gefluister dat diep uit haar keel lijkt te komen Ik vang haar op en probeer haar weer op de been te helpen. Maar haar onderdanen lijken wel van rubber. Daar sta ik dan met tante Nelly in mijn armen. Half bewusteloos van opwinding en beide ontblote borsten hangen uit haar overall. Langzaam komt tante Nelly weer bij haar positieven.

Ze geeft me een zoentje op mijn mond en fluistert " bedankt joh Ik weet niet wat ze daarmee bedoelt maar ik ben al lang blij dat ze weer op haar eigen benen kan staan want 80 kg vrouw op de been houden is een zware "klus'.

.